Co do konsolowych gierek to moge polecić z lekkim sercem Assasin's Creed na NDS (mozna na emulatorku pograc jak sie konsolki nie posiada), miodne 3d co na mozliwosci konsoli od Big N nie jest złe gameplay ala prince of persja wczesne
co do pecetowych Gierek to ostatnio dorwałem pozycje o nazwie Spaceforce-Captains(od JoWood productions)
Gameplay jak HoMM tyle że w kosmosie z dobra grafiką 3d i smiesznymi wstawkami filmowymi
_________________ Porytkon - po co ?
Bo ludzie chcą
Ale dlaczego ja ?
Bo tak chciałem
Ale ja właśnie w demo się kilkanaście godzin zagrywałam i zdobyłam wszystko co się dało: miasta, całą rozbudowę twierdzy, wytrenowałam wierzchowca (jedynego dostępnego w demo - szczura ), nauczyłam bohatera wszystkich dostępnych czarów i stworzyłam mnóstwo nikomu niepotrzebnych magicznych przedmiotów za pomocą zdobytych run. I to wszystko mając poziom 7.
Apetyt na pełną wersję wyostrzyłam sobie tak bardzo, że postanowiliśmy kupić; zastanawiamy się tylko, czy na konsolę czy na komputer... No i, wolałabym, żeby to było po polsku, bo strasznie odszyfrowywanie tych dialogów mnie męczy - mam tego dość w HM!
_________________ Nie będę wisiał ukrzyżowany.
Nie będę zdobił niczyich drzwi.
Pijak nie będzie ślinił mojej rany.
Nie będę Mesjaszem ani mi się śni.
"Para Wino"
Ostatnio gram sobie w taką gierkę: Shakes & Fidget. Nie jest to nic powalającego ale można grac goblinem! Nawet założyłem odpowiednią gildię. Gdyby ktoś miał ochotę się przyłączyc to zapraszam. Poniższy link ma przynieśc jakieś bonusy mojej postaci:
"Para Wino"
"Para Wino"